Erdoğan Aydın’da: Seçim meydanında yalanın bini bir para

Erdoğan Aydın’da: Seçim meydanında yalanın bini bir para

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, yine muhalefeti ayrıştırıcı sözlerle hedef aldı.
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Aydın Atatürk Kent Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuştu.

Erdoğan’ın konuşmasından satır başları:

“Aydın, 14 Mayıs’ta sandıkları patlatmaya var mısın? Bunlara gereken dersi vermeye hazır mısın? Durmak yok yola devam. Efeler, yiğitler diyarı Aydın, seni yürekten selamlıyorum Aydın. Sen ki tarihçilerin seyyahların güzelliğini öve öve bitiremediği Aydın’sın. Sen ki Menteşe Bey’in, Aydınoğlulları’nın yurt yaptığı Aydın’sın. Bugün bir kez daha seni yürekten selamlıyorum Aydın.

İstanbul’da bir milyon 70 bin kişiyi karşıladık. Şimdi de Aydın’ın misafiriyiz. Aydın her zamanki gibi yine çok güzel. Bu Aydın istersen bu defa sandıkları bir başka patlatır.

“ZAFERLE ÇIKMAMIZ GEREKİYOR”
14 Mayıs’tan zaferle çıkmamız gerekiyor. Sandıkları patlatıyor muyuz? Birilerini de sandığa gömüyor muyuz? Sizin bu aşkınız bu işin bittiğini haber veriyor. Pazar günü kendimizle birlikte evlatlarımızın da geleceği adına önemli bir karar vereceksiniz.

Bu CHP LGBT’ci mi? İYİ Parti LGBT’ci mi? HDP LGBT’ci mi?… AK Parti’ye, MHP’ye LGBT girebilir mi? Cumhur İttifakı’na LGTB girebilir mi? Hayır. Çünkü biz ailenin kutsallığına inanıyoruz.

Bay Bay Kemal torununu SGK’ya kaydediyor. Ya bunlar hırsız. Bunlardan bu ülkeye fayda olur mu? Seçimde oy kullanamamak dahil her türlü skandalın olduğu defolu bir şahsa yetki verir miyiz?

21 yıldır kimsenin özgürlüğüne, hayat tarzına giyimine kuşamına karışmamış kuşatıcı bir siyasetten yana olduk. Türkiye’nin her 3-5 ayda bir siyaset krizine girdiği günlere dönmemesi için hepimize görev düşüyor.

“27 MAYIS’IN SENARİSTİ CHP’NİN MİLLİ ŞEFİDİR”
Ben Aydınlı efelere güveniyorum, burası şehit başbakanımız Adnan Menderes’in memleketidir. Kendisini Rahmet ile yad ediyorum. Menderes’i idama götüren o günün CHP’siydi. Bunlarda tezgâh çok yalan çok. İmam hatip okulları Menderes döneminde açıldı. Milletimiz Menderes’te bizatihi kendini gördü.

Ülkesi için çalışan koşturan samimi bir siyasetçi gördü. Böyle gördüğü için de girdiği tüm seçimlerde bağrına bastı. 27 Mayıs 14 Mayıs’ın bir rövanşıdır, Pazar günü bu rövanşı alıyor muyuz? 27 Mayıs’ın senaristi CHP’nin milli şefidir. Biz 21 yıldır kirli senaryolarla mücadele ettik, kendimize sivil siyasetten başka bir yol aramadık.

“TEPKİNİZİ SANDIKTA VERİN”
Biliyorum; son 2 aydır siyaset sahnesinde yaşanan rezillikler sizi üzüyor. Bölücü örgütün giderek artan pervasızlıkları sizi öfkelendiriyor. Ama gün soğuk kanlı olma, sabırla, basiretle hareket etme günüdür. Siyasi ikballeri uğruna sizi galeyana getirmeye çalışanlara fırsat vermeyin. 14 Mayıs’ta sandık önünüze geldiğinde tepkinizi orada gösterin, kirli pazarlıkların hesabını sandıkta sorun. Göz göre göre sizlerin iradesini yok sayanlara cevabınızı sandıkta verin.”

Paylaş