Gülşen’in videosunu paylaşan hesap neden kapatıldı? Hesabı kullanan isim ortaya çıktı

Gülşen’in videosunu paylaşan hesap neden kapatıldı? Hesabı kullanan isim ortaya çıktı

Gülşen‘in Nisan ayındaki bir konserinde gitaristi ile yaptığı bir şakalaşma aylar sonra sosyal medyada yayıldı. Önü arkası belli olmayan konuşmada Gülşen’in İmam Hatiplilere hakaret ettiği iddia edildi. Gülşen, savcılık ve emniyet ifadesinde şakalaştığını ifade ederken konuyla ilgili özür de diledi.

Odatv Genel Yayın Yönetmeni Toygun Atilla, söz konusu video ile ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Atilla, Türkiye’nin yaşadığı yoğun gündemin içerisinde beş ay sonra videonun paylaşıldığını belirterek, “5 ay önce konserde söylenen, sonrasında uçup giden o sözler, 5 ay sonra TikTok’ta gündeme gelmiş ve amaç hasıl olmuştu: “Kin, nefret, aşağılama” dedi.

Toygun Atilla, Odatv’nin videoyu paylaşan hesaba ulaştığını belirterek şunları dile getirdi:

“VİDEOYU PİYASAYA SÜREN GENCİ BİR TEK BEN Mİ MERAK EDİYORUM”

“TikTok’ta Gülşen’in o kısacık videosunu paylaşan Emre Arslan adlı bir gençti.

Videoyu paylaşır paylaşmaz, bir anda sosyal medyada yayılmış, hızla twittera düşmüştü. Twitter’da bir anda oluşan öfke… Sonrası malum…

TikTok’ta Gülşen paylaşımını yapan genç, bir anda hesabını kapattı. Buhar olup uçtu.

O videonun neden 5 ay beklenip de 2 gün önce piyasa sürülmesini ve o videoyu piyasaya süren Emre Arslan isimli genci bir tek ben mi merak ediyorum”

Atilla’nın ‘gündemi değiştiren’ hesabın bir anda ‘buharlaşmasına’ dikkat çekmesinin ardından çarpıcı bir iddia da DEVA Partisi’nden geldi.

Deva Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Ekmen, Cüneyt Özdemir’in YouTube kanalında Kenan Taş’ın konuğu oldu. Ekmen, Sezen Aksu’nun bir yıl önce paylaştığı şarkısının ‘dolaşıma’ sokulduğunu hatırlatarak benzer olayın Gülşen içinde geçerli olduğunu söyledi.

“VİDEOLARI DOLAŞIMA SOKARAK İKTİDAR PROPAGANDASI YAPIYORLAR”

Ekmen, AKP’nin bir sosyal medya organizasyonu olduğunu iddia ederek, “Kıyada köşe de kalmış belirli bir tabanı rahatsız edecek videolar ı bulup dolaşıma koyarak netice elde etmeye çalışıyorlar. ‘Eğer bizim başımıza bir şey gelirse tekrar geçmiş dönemde olduğu gibi aşağılanıp üçüncü sınıf vatandaş yerine koyalar. Bizim sosyal bir grup olarak gücümüzü koruyabilmemiz iktidarın varlığına bağlı’ diyorlar. ‘Muhafazakarların yaşam konforu eşittir Recep Tayyip Erdoğan eşittir AK Parti iktidarı’ propagandası yapıyorlar” ifadelerini kullandı.

Paylaş