Bahçeli’nin danışmanı yine Sokak Kedisi kanalının sahibi Ebru Uzun Oruç’u hedef aldı

Bahçeli’nin danışmanı yine Sokak Kedisi kanalının sahibi Ebru Uzun Oruç’u hedef aldı

‘Sokak Kedisi’ isimli Youtube kanalıyla bilinen Ebru Uzun Oruç, Kadıköy’de yaptığı sokak röportajında, vatandaşlara MHP lideri Devlet Bahçeli’yi sormuş ve bu röportaj sonrası MHP yöneticilerinin hedefi olmuştu. MHP’lilerin hedef göstermesinin ardından Oruç, eşi ile birlikte Bağdat Caddesi’nde 4 kişinin silahlı saldırısına uğramıştı.

BAHÇELİ’NİN DANIŞMANI SOKAK RÖPORTAJCILARINI HEDEF GÖSTERDİ

MHP’nin yayın organı Türkgün’ün başyazarı ve MHP lideri Bahçeli’nin danışmanı Yıldıray Çiçek, bugünkü köşesinde sokak röportajcılarını hedef gösterdi. “Son yıllarda sokaklarda kendilerine “Sokak röportajcısı” diyen kişiler çoğaldı. Fark ediyorsunuz değil mi? Adeta amip gibi (bölünerek) çoğalıyorlar. Her sokağın başında bir sokak röportajcısı var. Bunlar sabit bir şehirde de kalmıyorlar. Şehir şehir geziyorlar. Bunların şehir şehir gezmesine kim sponsor oluyor? İlk akla gelen CHP belediyeleri… İspatlanmış şekilde ortaya çıkan bankamatikçi röportajcıları da oldu. CHP bir mikrofon, bir kamera ellerine tutuşturuyor, bir de cüzdanlarına bankamatik kartı sıkıştırıyor. Sonra piyasaya sürüyor bunları.” iddiasında bulunan Çiçek, Türkiye’de fikir özgürlüğü ve demokrasi olduğunu söyleyerek, “Fakat bunların yaptığı ne fikir özgürlüğü ne de demokrasiyle izah edilemeyecek çirkeflik boyutundadır.” ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz günlerde MHP’lilerin hedef tahtasına koyduğu Sokak Kedisi kanalının sahibi Ebru Uzun Oruç’u da isim vermeden yeniden hedef gösteren Çiçek, “Sokak kedisi, sokak köpeği, sokak faresi gibi isimlerle CHP’nin sokaklara ‘Röportajcı’ diye saldıklarının aşısı yapılmazsa inanın sokaklarda salgın hastalık kol gezecektir.” dedi.

Çiçek, devletin bu konuda önlem alması gerektiğini savunarak, “CHP ve ortaklarının ‘Besleme’ olarak sokağa saldığı sözde röportajcılar halkı birbirine düşürmeden, birinin başına bir iş açmadan devlet yetkilileri bu konuda önlem almalıdır. Şehirden şehire elinde mikrofon ve kamerayla gezenlere bir ölçü ve yeterlilik alanı belirlemelidir. CHP ve ortaklarından mama almak için toplum içinde kaos peşinde koşanlara artık bir ‘Dur’ denilmelidir.” diye yazdı.

 

 

Paylaş