Bahçeli, Elbistan’da depremzedeleri azarladı

Bahçeli, Elbistan’da depremzedeleri azarladı

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Elbistan’da depremzedeleri azarladı. Bahçeli depremzedelere “Sayın cumhurbaşkanını ve ziyareti sabote etmeye hakkınız yok. Sessizlik olacak! Dağılın gitsin, indirin şunları” dedi.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, incelemelerde bulunmak üzere, 6 Şubat’ta meydana gelen 7,6 büyüklüğündeki ikinci depremin merkez üssü Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesine gitti. Esenboğa Havalimanı’ndan deprem bölgesine hareket eden Erdoğan’a, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve bakanların da bulunduğu heyet eşlik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’la birlikte Elbistan’da AFAD’ın kurduğu konteyner kentte inceleme yapan Bahçeli, depremzedelerin taleplerini dile getirmelerine sinirlendi. Depremzedeleri “Sessizlik olacak!” diyerek azarlayan Bahçeli, “Kimsenin sayın Cumhurbaşkanımızı ve yetkilileri böyle rahatsız etmeye hakkı yok. Sessizlik olacak, şunları dağıtın gitsin” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AKP Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Bahçeli’nin çıkışına tepki gösteren depremzedeleri sakinleştirmeye çalıştığı anlar görüntülere yansıdı.

Ünal, “Yapma. Bak ben sizin milletvekilinizim yapmayın. Lütfen, Elbistan’a bunu yapmayın. Biz gerekeni yapıyoruz.” dedi.

Görüntülerde bir depremzede “Sayın Devlet bey, biz 2009’da Cumhurbaşkanımıza yaptık yapacağımızı. Memleket bitti. Halk göçüyor, göçüyor. Biz onun için çabalıyoruz, yoksa memleketimizi seviyoruz” diyerek tepki gösterdi.

Kalabalık “Elbistan il olsun” sloganı attı.

Kaynak: T24

Paylaş