Konya’da vahşet: Barınaktaki köpekleri kürekle katlediyorlar!

Konya’da vahşet: Barınaktaki köpekleri kürekle katlediyorlar!

Rock müzik şarkıcısı Hayko Cepkin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Konya Hayvan Barınağı’ndaki köpeklerin, barınak görevlileri tarafından kürekle vurularak katledildikleri görüldü.

Rock müzik şarkıcısı Hayko Cepkin’in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım, Konya Hayvan Barınağı’ndaki vahşeti gözler önüne serdi.

Cepkin’in paylaştığı videoda barınak görevlilerinin bir köpeği, başına kürekle vura vura katlettiği görüldü!

“BU VİCDANSIZLARI HAYATI, ZEHİR OLSUN YAŞAMI, GÜLMEYE YELTENSE AĞLAMAK NASİP OLSUN”

Cepkin paylaşımında, “Yetkin kişiler ulaşsın diye yayınlıyorum. Yoksa görüntünün üstünü hemen elimle kapattım siz de kapatın. Görmeyin, görmeyin vahşeti, ziyan olsun bu vicdansızları hayatı, zehir olsun yaşamı, gülmeye yeltense ağlamak nasip olsun nesiyle gurur duyayım lan ben bu hayatın” ifadelerine yer verdi.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Konu ile ilgili Konya Büyükşehir Belediyesi resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada soruşturma başlatıldığı ifade edilerek, “Hayvan Rehabilitasyon Merkezimizde yaşandığı iddia edilen üzücü olay hakkında soruşturma başlatılmıştır. Bu hususlarda kurumsal hassasiyetimiz en üst noktadadır. Konu etraflıca değerlendirilerek sorumlular hakkında yasal işlem ve suç duyurusu yapılacaktır.” denildi.

ERDOĞAN ÖRNEK GÖSTERMİŞTİ!

AKP’li Cumhurbaşanı Recep Tayyip Erdoğan, geçen yaz, Konya’daki barınakları örnek göstermişti.

Erdoğan, “Bunlar güzel örnekler. Beykoz Belediyesi’nin barınaklarını yerinde inceledim. Konya Belediye Başkanımız bana uyguladıkları projeyi anlattı. Köpekleri sahiplenenlere teşvik veriyorlar. Takdir ettim. Barınaktaki köpekleri, tüm hayvanları sahiplenmek önemli” demişti.

Paylaş