Ahmet Çakar açıkladı: ‘Fenerbahçe’nin Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak’

Ahmet Çakar açıkladı: ‘Fenerbahçe’nin Putin tezahüratı büyük sıkıntı yaratacak’

Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu’nda oynanan Fenerbahçe-Dinamo Kiev karşılaşmasında, Ukrayna ekibi 57. dakikada 1-0 öne geçti.

53. dakikada 10 kişi kalan temsilcimiz, 4 dakika sonra kalesinde golü gördü. Dinamo Kiev’in Ukraynalı futbolcusu Buyalsky, attığı golden sonra kale arkasındaki tribünler önünde kışkırtıcı şekilde sevinince Fenerbahçe taraftarları tepki gösterdi. Islıklanan oyuncu abartılı ve kışkırtıcı sevinci sonrasında İtalyan hakem Massimiliano Irrati’den sarı kart gördü.

TRİBÜNLERDEN PUTİN TEZAHÜRATI

Fenerbahçe taraftarları, Dinamo Kiev oyuncusunun bu hareketinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in adını bağırdı.

 

Gündeme oturan Putin tezahüratıyla ilgili eski hakem ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar twitter hesabından yaptığı paylaşımda bomba bir iddia ortaya attı.

UEFA icra kurulunun acil kodla telekonferansla toplandığını iddia eden Çakar, Putin tezahüratının büyük sıkıntı yaratacağını belirtti.

Çakar, bir sonraki paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

“UEFA Başkanı Ceferin e anlık büyük baskı var. Avrupa ülke liderlerine göre “putin tezahüratı”tüm zamanların en vahim tezahüratı olarak değerlendiriliyor”

Paylaş