Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum

Kılıçdaroğlu’ndan Erdoğan’a yanıt: Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum

“Depremzedelere ‘ücretsiz konut’ sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur. İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik. Ancak kendisi anayasayı tanımayan bir kişi olduğu için, bunu bilmemesi normal”

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, “Depremzedelere ‘bedava ev’ sözü verenler, hem sözlerini hem de Hatay’la birlikte diğer şehirlerimizin de yolunu unuttu” sözlerine yanıt verdi.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Erdoğan’ın sözlerini hatırlatarak, “İktidar ile muhalefet arasındaki farkı bilmeyen, gerçeklerle bağını koparmış bu kişi iyi okusun” dedi.

Kılıçdaroğlu paylaşımlarına şöyle devam etti:

Depremzedelere “ücretsiz konut” sözümüz, bir vaatten öte, anayasal zorunluluktur. İktidara gelseydik, bu sorumululuğumuzu yerine getirecektik. Ancak kendisi anayasayı tanımayan bir kişi olduğu için, bunu bilmemesi normal.

İkincisi de Cumhuriyet Halk Partisi, milletle el ele vermiş bir siyasi partidir; oy verene değil, ihtiyaç duyana koşar.

Kılıçdaroğlu, CHP Kadın Kolları öncülüğünde 15-16 Ağustos’ta deprem bölgesine ziyarette bulunan CHP’li kadın milletvekillerinden oluşan heyetin fotoğraflarını da paylaşarak, “Her sözü yalan ve iftira olan bir kişiden, utanmasını beklemiyorum” ifadelerini kullandı.

Paylaş