Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Hepinizin yeri girişim evrenidir

Kılıçdaroğlu gençlere seslendi: Hepinizin yeri girişim evrenidir

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda gençlere seslendi. CHP lideri, “Hiçbirinizin yeri sokaklar değildir, hepinizin yeri girişim evrenidir; o parayı da size Bay Kemal bulacak” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, yurtdışı ziyaretleri kapsamında gittiği Londra’dan video yayınladı. Gençlere “Boş verin siz siyasetin kısır tartışmalarını” diye seslenen Kılıçdaroğlu, “Hiçbirinizin yer sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evleridir. O parayı da size Bay Kemal kesinlikle bulacak, size getirecek; müsterih olun” ifadesini kullandı.

Kılıçdaroğlu şunları söyledi:

“3 sanayi devrimini kaçırdık. Dördüncüsünü kaçırma lüksümüz yok. Bu devrimin makinası insan, yakıtı ise bilgi. Her şeyi sizsiniz. Sizin yaratıcı enerjiniz ve çarpıcı düşünceniz. Biliyorum, kolay değil ama imkansız da değil. Biz bunu birlikte yapabiliriz.

Dördüncü sanayi devrimine yetişmemiz için bağlı kalmalı ve hızlı olmalıyız. Saniyede 1 gigabit internet hızına çıkarmamız lazım ülkemizi. Saniyede film, dizi indirebilirsiniz. Boş verin siz siyasetin kısır tartışmalarını. Onları biz yapmaya devam edeceğiz. Ama aynı zamanda evreni değiştirmek için de elimden geleni yapacağım. Beraber yapacağız.

Ürettiklerinizi satacaksınız. Ülkemizi de kendinizi de zenginleştireceksiniz, kalkındıracaksınız. Kendi emeğinizle yapacaksınız bunları. Emeğiniz para edecek. Çünkü hiçbirinizin yer sokaklar değildir. Hepinizin yeri girişim evrenidir. O parayı da size Bay Kemal kesinlikle bulacak, size getirecek; müsterih olun”

Paylaş