Görevinden ‘affını’ istemişti… Erdoğan’dan Mahir Ünal açıklaması

Görevinden ‘affını’ istemişti… Erdoğan’dan Mahir Ünal açıklaması

AKP’li Mahir Ünal’ın grup başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin açıklamalarda bulunan AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Erdoğan, “Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM Grup Toplantısı’nda gündeme ilişkin açıklamalarda bulunuyor. “Cumhuriyet; bizim lügatimizi, alfabemizi, dilimizi hasılı bütün düşünme setlerimizi yok etmiştir” sözleriyle Cumhuriyeti hedef alan Mahir Ünal, AKP Grup Başkanvekilliği görevinden istifa ettiğini duyurmuştu.

Ünal’ın grup başkanvekilliği görevinden istifasına ilişkin konuşan Erdoğan, “Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz” dedi.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

“Sözlerime grup ve parti yönetimimizde yaptıklarımız değişiklikleri paylaşarak başlamak istiyorum. Mahir Ünal’ın görevinden affıyla boşalan yere, genel başkan yardımcımız Özlem Zengin arkadaşımızı teklif ediyoruz. Mahir Ünal arkadaşımıza görev süresi boyunca Meclisimize, partimize ve ülkemize katkıları için şahsım, tüm arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Kendisiyle farklı alanlarda, farklı platformlarda yakın bir şekilde çalışmayı sürdüreceğiz. Özlem Zengin kardeşimize muvaffakiyetler diliyorum. Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanlığı’na da Belgin Uygur’u görevlendirdik.”

Paylaş