Devlet Bahçeli’den Emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: ‘Sabrımızı taşırmasınlar!’

Devlet Bahçeli’den Emniyet müdürlerinin açığa alınmasına ilişkin açıklama: ‘Sabrımızı taşırmasınlar!’

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP lideri Devlet Bahçeli, Emniyet müdürlerinin açığa alınmasına dair “Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir” çıkışında bulundu. Dış politikaya dair mesajlar da veren Bahçeli, “Gazze’yi savunmak demek Gaziantep’i savunmak demektir” dedi. MHP lideri ayrıca Eurovision’u da hedef aldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin Meclis’teki haftalık grup toplantısında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

“BİR KOMPLO DEVREDE”

Ankara’da emniyetteki açığa almalara değinen Bahçeli, “Ayranımızı kabartmasınlar. Sabrımızı taşırmasınlar. Birkaç emniyet müdürünün açığa alınması ile geçiştirilemeyecek bir komplo devrededir. Hedef MHP, AK Parti, Cumhur İttifakı ve son tahlilde Türkiye’dir” dedi.

Gazetecileri de tehdit eden Bahçeli, “Bakalım temiz eller operasyonu nasıl oluyormuş. Hepsini içeri tıkmak da hukuk devletinin varlık ve şeref konusudur. Devşirilmiş sözde gazetecilerin bedel ödemesi yakındır ve kaçınılmazdır” diye konuştu.

“GAZZE’Yİ SAVUNMAK DEMEK GAZİANTEP’İ SAVUNMAK DEMEKTİR”

Dış politikaya dair de mesajlar veren Bahçeli, “Gazze’yi savunmak demek mesela Gaziantep’i savunmak demektir. Gazze’yi konuşmak demek mesela Şanlıurfa’yı konuşmak demektir. Hiç kimse buradan bir cephe açıp Türkiye’yi suçlamaya meyletmesin. Diyorum ki, İsrail-Filistin arasında bir an evvele ateşkes rejimi olmalı” dedi.

EUROVISION’U HEDEF ALDI, BİRİNCİYE YÜKLENDİ

Bahçeli, öte yandan 2024 Eurovision Şarkı Yarışması‘nı ve yarışmayı kazanan İsviçre’nin temsilcisi şarkıcı Nemo’nun sahne kıyafetini de eleştirdi.

Bahçeli, “Erkekle kadın arasında 3. türün tedavüle çıkması ibret levhası olmuştur. Birinci olan erkek sanatçının tüylü ceket, pembe saten etekle yarışmada boy göstermesi utanç verici yozlaşmanın teyididir. Bunun adına çağdaşlık deniyorsa biz de diyoruz ki batsın böyle anlayış” ifadelerini kullandı.

Paylaş