Devlet Bahçeli: Bizim adayımız Erdoğan’dır

Devlet Bahçeli: Bizim adayımız Erdoğan’dır

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Konya’da yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu yineledi. Bahçeli, “Bizim adayımız belli, kararımız nettir! Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısı ve siyasal destek itibarıyla çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi Grubu’nun ve Cumhur İttifakı’nın tezahür etmesidir.” dedi.

MHP lideri Bahçeli, partisinin “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temalı açık hava toplantıları kapsamında Konya’da açıklamalarda bulundu.

Bahçeli’nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

“Samimi ve kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır”
“Artık bütün yollar 2023 seçimlerine açılmaktadır. Kararınız kaderinizi, iradeniz aydınlık bir geleceğin rotasını belirleyecektir. Vakit, an ve an yaklaşmakta çember daralmaktadır.

Bizim adayımız belli, kararımız nettir! Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Hedefimiz Sayın Erdoğan’ın açık ara farkla tekrar cumhurbaşkanı seçilmesi, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili sayısı ve siyasal destek itibarıyla çok güçlü bir Milliyetçi Hareket Partisi Grubu’nun ve Cumhur İttifakı’nın tezahür etmesidir. Samimi ve kesintisiz mücadelemizin gayesi bu amaçlara ulaşmaktır.

“Türkiye gerçeğini hazmedemiyorlar”
Zillet ittifakı, baştan ayağı yanlıştadır ve bu ittifak Türkiye’nin önüne koyulmuş takoz partileridir. Bunların geçim kapıları yalandır dedikodudur iftiradır. Türkiye’nin önünü kesmek istiyorlar, büyümesinden rahatsızlık duyuyorlar. Söz dinleyen değil sözü dinlenen, sesi kesilen değil sesi yükselen, önü alınan değil ön alan bir Türkiye gerçeğini hazmedemiyorlar.

“Kılıçdaroğlu CHP’yi tanınmaz hale getirmiştir”
Bal mumundan kanat yapmışlar, güneşe uçmaya çalışıyorlar. Türkiye’ye muhalefet ederek siyaset yaptıklarını zannediyorlar. Bu yüzden zillete düştüklerini, ziyan olduklarını göremeyecek kadar körleşmiş ve gaflete kapılmış haldeler. Dillerinden çıkan, kalplerinden geçenlerle bağdaşmıyor.

Haçlıların bugünkü uzantıları Kılıçdaroğlu ve diğer zillet ortaklarıyla aynı yolun yolcusu, aynı senaryonun figüranlarıdır.

Ecdatlarımızın emanetlerini yağma peşinde koşan ehli salim zihniyet, Kılıçdaroğlu’nu kafese sokmuş, ele geçirmiş, boyunduruk altına almış. Atatürk’ün kurduğu parti teslim alınmış, rehin edilmiştir. CHP, kuruluş tarihi olan 9 Eylül 1923 çizgisinden bütünüyle kopmuş ve uzaklaşmıştır. Kılıçdaroğlu CHP’yi tanınmaz hale getirmiştir.

“Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir”
HDP’ye bakanlık vaadinde bulunan bugünkü CHP’dir, terörle mücadeleye karşı çıkan bugünkü CHP’dir, PKK’nın arkasına vagon olan bugünkü CHP’dir, FETÖ’yle el uzatan bugünkü CHP’dir.

Aziz Atatürk yaşamış olsaydı bugünkü CHP yönetiminin gözünün yaşına bakmaz, kulaklarından tuttuğu gibi kapının önüne koyar, alayını birden kovardı.

Kılıçdaroğlu ABD’ye gitti, New York’ta gizli ve gizemli toplantılar yaptı. Pensilvanya istikametini takip ederek 8 saatlik sürede ortadan kayboldu. Kılıçdaroğlu’nun ABD ziyareti şaibelidir, A’dan Z’ye şüphelidir.

“Kılıçdaroğlu, Truva Atı’dır”
Hangi sözleri aldı, hangi sözleri verdi. Cumhurbaşkanlığı adaylığı için kimlerle dirsek teması olduğu, izin ve icazet amacıyla hangi kapıları aşındırdığı az çok malumunuzdur. Kılıçdaroğlu, zalimlerin içimize sızdırdığı Truva Atı’dır, emperyalizmin maşasıdır.”

Paylaş