Bahçeli’den Soylu’ya bir destek daha: Ülkemize kurulan zaman ayarlı bir tuzak!

Bahçeli’den Soylu’ya bir destek daha: Ülkemize kurulan zaman ayarlı bir tuzak!

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’ya bir kez daha destek çıktı.

Ankara’daki terör saldırısını kınadığı bugünkü grup konuşmasında Bahçeli, “Tescilli FETÖ’cülerin özellikle Sayın Süleyman Soylu’ya iftira kuyruğuna girmeleri, bazılarının da görevdeki İçişleri Bakanı’nı kötülemeleri ülkemize kurulan zaman ayarlı bir tuzaktır” ifadelerini kullandı.

Bahçeli, “Üstelik emniyet teşkilatında tecrübeyle ve kahramanca görev yapan, fakat bir sebepten dolayı görevden alınan bazı isimler etrafında dedikodu kampanyasına tevessül edilmesi asla doğru ve hakkaniyetli bir uygulama da değildir. Terörle mücadeleyi cesaretle ve inanmışlıkla icra eden kamu görevlilerimizin itibarlarıyla ve mesleki onurlarıyla oynanması çok tehlikeli sonuçlara sebebiyet verecektir. Bu vatan için kim canını ortaya koyar diye sorulduğunda; sağına, soluna bakmadan, arkasını önünü kollamadan ben varım diyen vatan evlatlarına sahip çıkmak, üstlendikleri makam ve görevlerinde sabit tutmak milli güvenliğimizin kaçınılmaz bir gereğidir” sözlerini kaydetti.

Bahçeli, Ankara’da yer altı dünyasında “Kaplan” grubu olarak bilinen ve 15 Temmuz 2016 gecesi beraberinde Kalaşnikof silahlı adamlarıyla TRT’ye gelen Ayhan Bora Kaplan’ın eski İçişleri Bakanı Soylu ile ilişkisine dikkati çeken gazeteci ve yorumcuları hedef almıştı. Bahçeli,

“Sayın Süleyman Soylu, Türk milletine mal olmuş, bakanlığı döneminde koltuğunda bir saniye oturmayarak dağ tepe demeden dolaşmış, bölücü terör örgütüne kök söktürmüştür. Bu itibarla Milliyetçi Hareket Partisi vefanın ve siyasi ahlakın bir gereği olarak Sayın Süleyman Soylu’nun sonuna kadar arkasındadır ifadelerini kullanmıştı.

Bahçeli’nin Soylu’ya sık sık arka çıkması siyasette de dikkati çekiyor.

Paylaş