Resmi Gazete’de yayımlandı: Erdoğan’dan gece yarısı flaş atama kararları

Resmi Gazete’de yayımlandı: Erdoğan’dan gece yarısı flaş atama kararları

28 Temmuz 2022 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı Hazine ve Maliye Bakanlığı’nda açık bulunan 5 genel müdürlük kadrosu ile 4 üniversite rektörlüğüne atama yaptı.

Hazine ve Maliye Bakanlığında açık bulunan Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdürlüğüne, Yasemin Girici, Genel Müdürlüğüne Ömer Karademir, Muhasebat Genel Müdürlüğüne, Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yüceer, Risk Analizi Genel Müdürlüğüne, Fatih Mehmet Bal, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, Kemalettin Işık, Ekonomik Programlar ve Araştırmalar Genel Müdür Yardımcılığına, Mehmet Ali Köse 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci ve 3’üncü maddeleri gereğince getirildi.

DARPHANE’YE GENEL MÜDÜR ATAMASI

Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğüne, Abdullah Yasir Şahin atandı.

Özelleştirme İdaresi Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, Ramazan Güngör getirildi.

4 ÜNİVERSİTEYE REKTÖR ATAMASI

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Fatma Seniha Nükhet Hotar, İhsan Doğramacı Bilkent Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Abdurrahman Kürşat Aydoğan İstinye Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Erkan İbiş, Özyeğin Üniversitesi Rektörlüğüne, Prof. Dr. Feride Esra Gençtürk 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 13 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince atandı.

Paylaş