Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması

Nureddin Nebati’den flaş EYT açıklaması

Milyonlarca vatandaşın beklediği EYT düzenlemesi ile ilgili bir açıklama da Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati’den geldi. Sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Bakan Nebati, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) ile öğretmenlerle ilgili düzenlemeler konusunda bilgilendirmede bulundu.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, emeklilikte yaşa takılanlar (EYT) ve öğretmenlerle ilgili düzenlemeler konusunda ilgili bakanlıklarla koordineli çalışmaların devam ettiğini belirtti. Nebati, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun eleştirilerine yanıt verdi. Bakan Nebati, “Bizi izlemeye devam edin” ifadelerini kullanarak şunları söyledi:

“Sayın Kılıçdaroğlu, bizim panikle yaptığımız hiçbir işimiz yok, sadece sizin rol kapma girişimlerinizi deşifre ediyoruz. 27 Temmuz’dan bu yana Adalet Bakanlığı’mız ile birlikte dar gelirli vatandaşlarımıza dönük devam eden çalışmalarımız kamuoyunun zaten malumudur. Sizin de çok iyi bildiğiniz üzere EYT ve öğretmenlerimiz konusunda da ilgili bakanlıklarımızla koordineli çalışmalarımız uzun süredir devam ediyor. Anlaşılan bizi yakından takip ediyorsunuz. Bizi izlemeye devam edin.” değerlendirmesinde bulundu.

 

Paylaş