Fazıl Say ile Nagehan Alçı birbirine girdi

Fazıl Say ile Nagehan Alçı birbirine girdi

Piyanist Fazıl Say, Habertürk yazarı Nagehan Alçı’nın kendisi hakkındaki yazısında yanıt verdi. Say, “15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin ‘algı’ yöntemiyle” dedi.

Piyanist Fazıl Say’ın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, Habertürk yazarı Nagehan Alçı’ya röportaj vermesine karşı gösterdiği tepkiyle başlayan tartışma devam ediyor.

Fazıl Say, kendisine köşe yazısında yanıt veren Alçı hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Twitter’dan açıklama yapan Say, “Yok röportajdı, yok otobüsdü. Geç bunları. Senin bineceğin tek otobüs cezaevine giden otobüs olmalı. 15 yıldır apaydınlık insanların hayatına kastettin ‘algı’ yöntemiyle! Ekrem’i de aday maday yaptırtmıyorum!” dedi.

NE OLMUŞTU?

İmamoğlu’nun Alçı’ya konuşmasına tepki gösteren Say, Alay mı ediyor bizlerle? Kimin üstüne yürümek bu? Onu avucunda taşıyan, koruyan, İstanbul’u kazanmasında en büyük desteği veren kitlelere de kurumlara da partilere de resmen saygısızlık bu” ifadelerini kullanarak İmamoğlu’na yüklenirken, Ya Nagehan ve eşinin mağdur ettiği Atatürkçüler, demokratlar, çağdaş insanlar ne olacak?” demişti.

Alçı ise köşesinde Say’a yanıt vererek, “Fazıl Say işte politik ve entelektüel açıdan bu kadar şuursuz bir insan. Başarılı bir piyanist olması ayrı, bu yazdıkları ancak ortaokul seviyesinde trollerin yazdıklarıyla kıyaslanabilir” ifadelerini kullanmıştı.

Paylaş