Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya tokat gibi yanıt: Yemezler demokrat tavırlarını…

Elçin Sangu’dan Nagehan Alçı’ya tokat gibi yanıt: Yemezler demokrat tavırlarını…

Şarkıcı Gülşen Ataşehir’de 30 Nisan 2022’de verdiği bir konserde İmam Hatip liselilere yönelik sözlerinden dolayı başlatılan soruşturma kapsamında dün akşam saatlerinde tutuklandı.

Gülşen’in tutuklanmasına tepkiler sürerken o isimler arasında Nagehan Alçı da yer aldı. Alçı, Twitter hesabından “Gülşen’in tutuklanması tam bir hukuk cinayeti. Yargısal aşırılık bu. Yapmayın etmeyin sayın savcılar, sayın hakimler. İnsaf lütfen. Adalet mi şimdi bu?Gülşen’in sözleri çok çirkindi ama özür metni çok samimi, çok içtendi. Numaradan bir özür değildi. Gülşen özgürlüğüne kavuşmalı…” dedi.

Alçı’nın sözlerine oyuncu Elçin Sangu’nun tepkisi gecikmedi. Sangu “Hakaret içermeyen twit attığım için beni savcılığa verdiğinde ; 1) yurtdışına çıkma yasağı 2) kişisel eşyalarıma(telefon,laptop,pc)el konulmasını istemek 3)Kocanı da işin içine katmak 4)Gizlilik kararı istemek aşırılık değil miydi? Yemezler demokrat tavırları….” diyerek tepki gösterdi.

NE OLMUŞTU?

Oyuncu Elçin Sangu’nun, CHP’nin 2018’deki Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Habertürk canlı yayınına katıldığı programda İnce’ye soru soran gazetecilerden Nagehan Alçı için yaptığı paylaşımıyla ses getirmişti.

Sangu, kişisel sosyal medya hesabından, “Nagehan adına utanmaktan ben yoruldum” demişti.

Elçin Sangu daha sonra kendisi hakkında Nagehan Alçı’nın suç duyurusunda bulunduğunu açıklamıştı.

 

Paylaş