14 ilin milli eğitim müdürü değişti

14 ilin milli eğitim müdürü değişti

Diyanet İşleri Başkanlığı, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’na ilişkin atama kararları Resmi Gazete’de yayımlandı. Milli Eğitim Bakanlığı’na ait atama kararları ile 8 il milli eğitim müdürünün görevden alınmasına, 14 ile de yenilerinin atanmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararlarına göre Diyanet İşleri Başkanlığı’nda boş bulunan Hac ve Umre Hizmetleri Genel Müdürlüğü’ne Remzi Bircan, Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı’na ise Fatih Mehmet Karaca atandı.

Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığı’na, Kültür ve Turizm Bakanlığı Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcısı Demet Koç’un ataması yapıldı.

Yeni milli eğitim müdürleri

Milli Eğitim Bakanlığı’na ait atama kararları ile 8 il milli eğitim müdürünün görevden alınmasına, 14 ile de yenilerinin atanmasına karar verildi.

Buna göre, Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Turan, Giresun İl Milli Eğitim Müdürü Necati Akkurt, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Kırıkkale İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürü Osman Elmalı, Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Halis İşler ve Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek görevlerinden alındı.

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Adana İl Milli Eğitim Müdürü Turan Akpınar, Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hakkari İl Milli Eğitim Müdürü Veysel Durgun, İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de Murat Küçükali atandı.

Adıyaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şırnak İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Nurettin Yılmaz, Bursa İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Sabahattin Dülger, Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Cemal Yılmaz, Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Şevket Karadeniz, Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Hasan Başyiğit, Sakarya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Fazilet Durmuş, Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ercan Yıldız, Sivas İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Ebubekir Sıddık Savaşçı, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne ise Ersan Ulusan getirildi.

Paylaş