İsmail Küçükkaya’nın ‘aşk üçgeninde’ kriz: Bodrum kaçamağı olaylı bitti

İsmail Küçükkaya’nın ‘aşk üçgeninde’ kriz: Bodrum kaçamağı olaylı bitti

Öğretmen eşi Eda Demirci’den 2020 yılında olaylı şekilde boşanman sunucu İsmail Küçükkaya hakkında bomba bir iddia ortaya atıldı. Geçen ay Bodrum’da kız arkadaşı Halime Türkoğlu ile görüntülenen ismin ‘aşk üçgeninde’ kriz çıktığı ileri sürüldü.

İsmail Küçükkaya, 2016’da görsel sanatlar öğretmeni Eda Demirci ile dünya evine girmişti. Çift o dönemde sosyal medya hesaplarından mutluluk pozları paylaşmıştı.

Ancak Eda Demirci’nin iddiasına göre düğün günü tatsızlık yaşanmış ve evliliklerinin son aylarında birden fazla kez şiddete maruz kalmıştı.

Bu iddiaların üzerine ise Ocak 2020’de, Küçükkaya ve Demirci anlaşmalı olarak boşandı.

ŞİDDETE BOYUN EĞMEDİ!

Eda Demirci, 2018 yılında şiddete uğradığını iddia ederek 1 milyon 200 bin lira tazminat ve aylık 15 bin lira nafaka istemiyle boşanma davası açmıştı.

AŞK ÜÇGENİ!

Söz konusu olaylı düğün ve boşanma sürecinin ardından sunucu İsmail Küçükkaya, geçen ay Bodrum’da kız arkadaşı Halime Türkoğlu ile görüntülenmişti.

Sabah’ta yer alan habere göre kameraları fark eden Küçükkaya’nın görüntülenince telaşlanıp kaçtığı belirtilmişti. Söz konusu bu olayın ardından ilginç detaylar ortaya çıktı.

Sabah’tan Evren Abdullahoğlu’nun ‘Aşk üçgeninde kriz çıktı’ başlıklı haberine göre Küçükkaya ile Türkoğlu’nun gittikleri sergide çekilen fotoğrafları sosyal medyada yayınlandı.

Bunun üzerine sunucunun İstanbul’da yaşayan sevgilisi Selen Er’in kıskançlık krizine girdiği iddia edildi. Küçükkaya ise hemen arkadaşını arayıp fotoğrafları sildirdi.

 

 

 

 

 

 

Paylaş