Ziraat Türkiye Kupası finali için yeni seyirci kararı

Ziraat Türkiye Kupası finali için yeni seyirci kararı

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fraport TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında yarın oynanacak final maçında iki takım için 250’şer kişilik seyirci kontenjanı ayrıldı.

TFF, Ziraat Türkiye Kupası finaline 3’te 1 oranında seyirci alınacağını açıklamıştı. Açıklamada, “Seyircilerin final müsabakasını güvenli bir şekilde izlemeleri için gerekli tüm sağlık tedbirler alınacak olup detaylar ayrıca açıklanacaktır. Söz konusu uygulama sadece ZTK finali için geçerli olacaktır.” denilmişti.

Bugün ise Antalyaspor, finale seyirci alınmayacağını duyurdu. Akdeniz ekibi, “18 Mayıs Salı günü Beşiktaş JK ile oynayacağımız Ziraat Türkiye Kupası Finali’nin seyircisiz olacağı tarafımıza iletilmiştir. Taraftarımız ile bir arada olamayacağımızı üzüntü ile belirtir, kamuoyunun bilgisine sunarız” açıklamasını yaptı.

TFF’DEN ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI SEYİRCİSİ AÇIKLAMASI

Türkiye Futbol Federasyonu, her iki kulübe 250’şer kişilik kontenjan ayrıldığını duyurdu. TFF’den yapılan açıklamada, “T.C. İçişleri Bakanlığı’nın 16 Mayıs 2021 tarihinde yayımlanan ve 1 Haziran 2021 tarihine kadar devam edecek “Kademeli Normalleşme Tedbirleri” genelgesi sonrasında, Fraport-TAV Antalyaspor ile Beşiktaş arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finaline stat kapasitesinin 1/3 oranında seyirci alınmasına ilişkin daha önce alınan karar tekrar değerlendirilmiştir.

Bu kapsamda, İzmir Gürsel Aksel Stadyumu’ndaki final müsabakası için her iki kulübümüze de 250’şer kişilik kontenjan ayrılmıştır.” denildi.

Paylaş