Loris Karius sözleşmesini tek taraflı feshetti

Loris Karius sözleşmesini tek taraflı feshetti

Beşiktaş’ın kalecisi Loris Karius sözleşmesini tek taraflı olarak sona erdirdi. 26 yaşındaki kaleci “Bu şekilde sona ermesi utanç verici” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Beşiktaş’ın Almanyalı kalecisi Loris Karius, kulüple olan sözleşmesini tek taraflı olarak feshettiğini duyurdu. Taraftara ve teknik ekibe teşekkür eden Karius, ayrılık haberini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Karius ayrılık mesajında şunları paylaştı:

“Beşiktaş kariyerimin bu şekilde sona ermesi üzücü ama bu durumu çözebilmek adına her şeyi yaptım. Aylarca sabırlı davrandım, yönetimle defalarca konuştum. Geçen yıl da benzer şeyler olmuştu. Bu kulüpte oynamak benim için büyük keyifti. Beşiktaş, bu kadar tutkulu taraftarın desteğine sahip olduğu için gurur duyabilir. Beni iyi zamanda da, kötü zamanda da desteklediniz. Sizi en iyi şekilde hatırlayacağım. Tüm takım arkadaşlarıma, teknik ekibe, kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Geldiğim ilk günden beri beni çok iyi ağırladınız. Şampiyon Beşiktaş.”

LIVERPOOL’DAN GELMİŞTİ

Karius 2018 yılında Liverpool’un Real Madrid’le oynadığı Şampiyonlar Ligi finalinde yediği hatalı goller nedeniyle büyük eleştirilere maruz kalmış ve birkaç ay sonra Beşiktaş’a kiralanmıştı. Siyah-beyazlılar 2 yıllığına kiraladığı kaleci için 2,5 milyon euro kiralama ücreti ödemişti. Beşiktaş’ta da gösterdiği performans nedeniyle zaman zaman olumsuz eleştirilere maruz kalan kaleci, siyah-beyazlı formayla çıktığı 67 maçta kalesinde 95 gol görmüştü.

26 yaşındaki Almanyalı kalecinin bonservisi halen Liverpool’da bulunuyor.

Paylaş