Yeniden genel başkan seçilen Bahçeli: Muhalefete muhtaç olmayacağız

Yeniden genel başkan seçilen Bahçeli: Muhalefete muhtaç olmayacağız

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin 13. Olağan Kurultayı’nda yeniden genel başka seçilmesinin ardından konuşma gerçekleştirdi.

Devlet Bahçeli’nin açıklamaları şöyle oldu:

Bir kez daha mahcup ettiniz. Algı oyunlarını buruşturup attınız. Milliyetçi hareket uyarmaktadır, al bayraklı toprak yalnız değildir, MHP ayaktadır, Cumhur İttifakı vatan nöbetindedir. 52 yıllık siyaset mücadelemiz akılla ve imanla karılmıştır. Her kazanım siyasi hayatımızın kemer taşıdır. Başkaları gibi zihinlerimiz ipotekli değildir. Neyi inandıysak onu söyledik. Bugüne kadar çiğimizde kırıklık yaşanmadı. Siyasi istikrar için çalıştık.

MHP’nin şerefli mücadele tarihini Türk milletinin bekasını yaşatmaya hazır olan ülkücü ömürler yazmıştır. MHP haysiyet ve huzurun adresidir. MHP ve Cumhur İttifakı Türkiye’dir.

Bütün şehitlerimizi bu vesile ile hürmetle anıyorum.

Aziz dava arkadaşlarım, şahsımı bir kez daha genel başkanlığa layık gördünüz. Teşekkür ediyorum. Görevimi heyecanla gururla devam ettireceğim. Ülkemizin her köşesinden gelen vefakâr ülkücü kardeşlerime, büyük Türk milletine katkısından desteğinden dolayı teşekkür ediyorum.

Üstlendiğim tarihi ve zor görevi onurla inançla yerine getirmeye devam edeceğim. Emin olun muhalefete muhtaç olmayacağız.

Paylaş