Murat Karayalçın’dan Muharrem İnce’ye: Masayı devirme

Murat Karayalçın’dan Muharrem İnce’ye: Masayı devirme

CHP, Muharrem İnce tartışması devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşen Murat Karayalçın ve Hikmet Çetin bu sefer de Muharrem İnce ile bir araya geldi. Karayalçın’ın İnce’ye “Masayı devirme” dediği öğrenildi.

CHP eski Genel Başkanı Hikmet Çetin ile SHP eski Genel Başkanı Murat Karayalçın, Kemal Kılıçdaroğlu’nun ardından bu kez Muharrem İnce ile bir araya geldi.

‘Partide kal’
Habertürk’ten Mahir Kılıç’ın haberine göre, Yaklaşık iki saat süren görüşme Muharrem İnce’nin Ankara Yaşamkent’teki ofisinde gerçekleştirildi. O görüşmede Murat Karayalçın parti bütünlüğü ve birliği vurgusu yaptı. İnce’nin perşembe günü yapacağı basın toplantısını kastederek, “Partide kal masayı devirme” dedi. Bu sözlerle son günlerde genel merkezi hedef alan İnce’ye eleştirinin dozunu azaltması gerektiğini belirtti.

İnce’de konuşmasında parti kuracağı yönünde bir ifade kullanmadı. Aksine Anadolu’yu şehir şehir gezeceğini söyledi. Şimdi gözler Muharrem İnce’nin perşembe günü 11:00’de yapacağı basın toplantısında.

Paylaş