Kılıçdaroğlu’ndan Engin Ardıç ve Mehmet Barlas’a sert tepki

Kılıçdaroğlu’ndan Engin Ardıç ve Mehmet Barlas’a sert tepki

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, halkı aşağılayan yandaş Sabah’ın yazarları Engin Ardıç ve Mehmet Barlas’a sert bir tepki verdi.

Twitter hesabından bir video paylaşımı yapan Kılıçdaroğlu, Ardıç ve Barlas’a seslendi: Saray’ın beslemeleri, beni iyi duyun!

Kılıçdaroğlu, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Şimdi bir de karşımızda Saray’ın beslemeleri var. Gazetelerin de köşe başlarını tutmuşlar. Öyle bir noktaya geldi ki vatandaşa hakaret etmek sanki bunların göreviymiş gibi.

Gece yarısına 2 saat kala sokağa çıkma yasağı ilan ettiler. Vatandaş doğal olarak yarın nasıl besleneğim diye sokağa çıktı, alışverişe çıktı. Saray’ın beslemeleri başladılar vatandaşları aşağılamaya. Kimisi gerizekalı dedi, kimisi ayılar dedi, kimisi lümpen dedi. Aşağılamaya başladılar bu kibir abideleri.

Bu kibir abideleri güçlerini nereden alıyorlar? Bu kibir abideleri nerelerden besleniyorlar? Saray’ın beslemeleri beni iyi duyun! Vatandaşın hakkını ve hukukunu savunmak benim görevimdir. Ben vatandaşın hakkını ve hukukunu savunacağım. Bu ülkede hiç kimse benim vatandaşıma gerizekalı diyemez, ayı diyemez, lümpen diyemez. Asla ve asla diyemez!”

Paylaş