Kılıçdaroğlu, İzmir’de cenaze törenine katıldı

Kılıçdaroğlu, İzmir’de cenaze törenine katıldı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, depremin vurduğu İzmir’deydi. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile önce arama kurtarma çalışmalarının sürdüğü bölgeye giden Kılıçdaroğlu, ardından enkaz altında kalarak hayatını kaybeden Yüksel ailesinin cenaze törenine katıldı.

Kandilli Rasathanesi’ne göre 6,9 büyüklüğündeki depremin vurduğu İzmir’de, göçük altında kalanları arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da bugün İzmir’e gelerek depremzedeleri ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcılarından Seyit Torun, Ahmet Akın, CHP Genel Sekreteri Selin Sayek Böke, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP İzmir milletvekilleriyle birlikte çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ardından depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybeden İzmir Tabip Odası Genel Sekreteri Dr. Nuri Seha Yüksel’in eşi Burcu Yüksel, kızı Dila ile oğlu Ege Ilgaz için Bornova Hacılarkırı Mezarlığı’nda düzenlenen cenaze törenine katıldı.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli ile AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazını, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş kıldırdı.

Nuri Seha Yüksel, gözyaşları arasında eşine ve çocuklarına veda etti. Kılınan cenaze namazının ardından, Yüksel ailesi toprağa verildi.

Paylaş