Kılıçdaroğlu: Gençleri düzlüğe çıkaracağım

Kılıçdaroğlu: Gençleri düzlüğe çıkaracağım

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, pandemi nedeniyle zor günler geçiren esnafların çocuklarıyla konuştu. Gençlerin sorunlarını dinleyen Kılıçdaroğlu, “Gençleri düzlüğe çıkaracağım” dedi.

CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesaplarından paylaşılan bir videoda, Kılıçdaroğlu zor zamanlar geçiren esnafların çocuklarını dinledi. Kılıçdaroğlu’na Genel Başkan Yardımcıları Lale Karabıyık, Onursal Adıgüzel ile PM üyeleri Deniz Demir, Pınar Uzun, Sevgi Kılıç ve Genel Başkan Özel Danışmanı Recep Cengiz eşlik etti.

Ekonomik sorunlarla ilgili dertlerini dinlediği gençlerle fikir alışverişi yapan Kılıçdaroğlu’nun videosu “Gençlerin gerçekte neler yaşadığını bazen göremiyoruz. Bu kez esnaflarımızın evlatları olan gençlerle buluştum. Çözüm üretemeyen Saray’lı onlara kefen edebiyatı yapadursun, sorunlarını ben çözeceğim. Gençleri düzlüğe çıkaracağım” notuyla paylaşıldı.

Kılıçdaroğlu’yla konuşan çocuklar, koronavirüs pandemisi kısıtlamalarının ailelerinin işlerini olumsuz etkilediğini ve geçim sıkıntısı yaşadıklarını anlattı. Çocuklardan bir tanesi “Biz 3 kardeşiz, 2 yaşında bir kardeşim var. Onun ihtiyaçları oluyor, o daha çocuk, oyuncak istiyor. Bezi oluyor, maması oluyor. Bunları karşılamakta zorlandığımız günler oldu” dedi.

Paylaş