Kılıçdaroğlu: Gençler sizler Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz

Kılıçdaroğlu: Gençler sizler Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Nilüfer Belediyesi Çamlıca İzzet Sayarel Huzurevi ve Kreşi Açılışı’nda konuştu.

Kılıçdaroğlu’nun açıklaması şöyle oldu:

Belediye başkanımız güzel bir hizmet sunuyor. Katkı verenlere teşekkür ediyorum. Bursa Büyükşehir’i alamadık. Kabahat bizde. Bursa’ya gerekli güveni vermek zorundayız. Yeşil Bursa’yı tarihine uygun yeniden inşa etmek zorundayız.

İstanbul’da Adana’da Ankara’da Eskişehir’de ne yapıyorsak ne yapmak istiyorsak Bursa’da da yapacağız.

Belediye başkanlarımıza söylüyoruz. Ayrım yapmayacaksınız. Herkese 1 kuruşun hesabını vereceksiniz.

Yeni bir siyaset inşa edeceğiz. Kentler yaşanabilir olacak. Kentte yaşamanın ayrıcalıkları olacak. Yaşlılar evde bakılamıyorsa böyle merkez açılacak. Kentin bütün imkanlarından yararlanılacak.

Bütün belediye başkanlarına söyledim yoksul mahallelere öncelikle hizmet götüreceksiniz. Ayrımcılıktan yana değiliz, kavgadan yana değiliz. Huzurdan yanayız.

Türkiye’ye örnek olan bir siyasi anlayışı yaşatmak ve büyütmek zorundayız. Çünkü biz halkın partisiyiz. Çünkü biz halktan yana projeler üreten ve hayata geçiren bir partiyiz. Çünkü biz milli mücadele sonucunda savaş meydanlarında kurdukları partiyiz. Çünkü biz Kuvâ-yi Milliyeciyiz. Sıradan bir parti değiliz. Birlikten beraberlikten yanayız.

Nerede yaşarsa yaşasın Türkiye coğrafyasında herkesin kimliğine inancına saygı duyuyoruz. İnsanların sorunlarınla ilgileniyoruz. Şiddetten kavgadan arınmış bir toplum. Bunu inşa edeceğiz.

Önümüzdeki seçimlerin kaderini ilk defa oy kullanacak 6 milyon 300 bin genç belirleyecek. Onların önünü açacağız. Onlar bizden daha iyi yetişti. Gençler sizler Türkiye’nin kaderini değiştireceksiniz. Ülkenin geleceğini siz belirleyeceksiniz.

Devlet kim ve öfkeyle yönetilmez. Bu ülkeye gerçek anlamda huzuru getireceğiz. Bize oy vermeyenler de bizi özgürce eleştirebilecekler. Yanlışım varsa çıkıp eleştireceksin.

Paylaş