İBB Başkanı İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıktı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’nun Kovid-19 testinin pozitif çıktığı ve hastanede tedavisinin sürdüğü bildirildi.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi.

Kişisel sosyal medya hesabından bir video paylaşan İmamoğlu, “Kıymetli vatandaşlarımız ben sıklıkla test olan birisiyim. Hatta çarşamba günü test olmuştum, negatif çıkmıştı. Ama dün akşam 9 sıralarında ateşim yükseldi. 38 derece ateşle hastaneye gelince dün akşamı hastanede geçirdim. Test olduk .Bugün itibariyle pozitif olduğu konusunda bir rapor oluştu. Şu an aslında iyiyim. Ateşim fena değil. Süreç devam ediyor. Tıbbi anlamda negatif diye yorumlayacağımız bir şey gözükmüyor” ifadelerini kullandı. İmamoğlu vatandaşları tedbirler konusunda bir kez daha uyararak,” İstanbul’da her şey güzel olmaya devam edecek” dedi.

İBB Sözcüsü Murat Ongun, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, “İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun Kovid-19 testi pozitif çıkmıştır. Hastanede tedavi süreci başlayan Başkanımızın sağlık durumu iyidir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.” ifadelerini kullandı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Twitter hesabından, “Kovid-19 test sonucu pozitif çıkan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’nu arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Allah’tan acil şifalar dilerim.” paylaşımında bulundu.

Mansur Yavaş: Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da sosyal medya hesabından birlikte bir fotoğraflarını paylaşarak şöyle yazdı:

“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız @ekrem_imamoglu’nun Covid-19 testinin pozitif çıktığını üzüntüyle öğrendim. Başkanımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, bir an evvel sağlığına kavuşmasını diliyorum. Bu zor günleri dayanışma içinde aşacak, birlikte başaracağız

Paylaş