CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Emekli amirallerden değil sarıklı amirallerden çekineceksiniz

CHP Sözcüsü Faik Öztrak: Emekli amirallerden değil sarıklı amirallerden çekineceksiniz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, MYK toplantısının ardından açıklamalarda bulundu.

Quote Message: Biz bu kabak tadı veren tiyatroyu çok izledik. Erdoğan hükümeti Ayasofya baş imamı şeriat istediğinde ses çıkarmıyor, bölücübaşının mektubunun okunmasına, bölücübaşının kardeşinin TV’ye çıktığında buna ifade özgürlüğü diyor.”
Biz bu kabak tadı veren tiyatroyu çok izledik. Erdoğan hükümeti Ayasofya baş imamı şeriat istediğinde ses çıkarmıyor, bölücübaşının mektubunun okunmasına, bölücübaşının kardeşinin TV’ye çıktığında buna ifade özgürlüğü diyor.”

Quote Message: 15 Temmuz’da FETÖ örgütüyle göğüs göğüse çarpışan amirallerin bulunduğu grubun yaptığı açıklama darbe olarak niteleniyor. Erdoğan şahsım hükümeti darbe ve vesayet tamtamlarını çalmaya başladı. Emekli amirallerinin yaptıkları açıklamanın yöntem ve şekli eleştirilebilir ama bu metinden darbe çıkarmak farklı bir hüner ister.”
15 Temmuz’da FETÖ örgütüyle göğüs göğüse çarpışan amirallerin bulunduğu grubun yaptığı açıklama darbe olarak niteleniyor. Erdoğan şahsım hükümeti darbe ve vesayet tamtamlarını çalmaya başladı. Emekli amirallerinin yaptıkları açıklamanın yöntem ve şekli eleştirilebilir ama bu metinden darbe çıkarmak farklı bir hüner ister.”

Quote Message: 15 Temmuz’u daha unutmadık. Hain darbe girişimi herkesin hafızalarında taze. Türkiye’de darbe olmasın istiyorsanız emekli amirallerden değil sarıklı amirallerden çekineceksiniz.”

15 Temmuz’u daha unutmadık. Hain darbe girişimi herkesin hafızalarında taze. Türkiye’de darbe olmasın istiyorsanız emekli amirallerden değil sarıklı amirallerden çekineceksiniz.”

Quote Message: Bu, Montrö Sözleşmesi’nden çıkılmasın diyenlere gözdağı, Kanal İstanbul üzerinden okyanus ötesine göz kırpmaktır. Amirallerin gözaltına alınmasını anlamakta güçlük çekiyoruz.”
Bu, Montrö Sözleşmesi’nden çıkılmasın diyenlere gözdağı, Kanal İstanbul üzerinden okyanus ötesine göz kırpmaktır. Amirallerin gözaltına alınmasını anlamakta güçlük çekiyoruz.”

Paylaş