AKP’li ‘Yeliz’den CHP’lilere hakaret: Canlı yayında skandal sözler

AKP’li ‘Yeliz’den CHP’lilere hakaret: Canlı yayında skandal sözler

AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı katıldığı televizyon programında CHP’lilere skandal sözler sarf etti.

Kanal 42 Televizyonu’nda yayınlanan Sümen Altı programının bu haftaki konuğu ‘Yeliz’ lakaplı AKP İstanbul Milletvekili Ahmet Hamdi Çamlı oldu. AKP’li Çamlı, Gazeteciler Mücahit Enes Turbil ve Emre Özgül’ün sorularını yanıtladı.

Çamlı, canlı yayında CHP’lilere hakaret etti. Çamlı, ayrıca ülkedeki kötü gidişattan CHP’nin sorumlu olduğunu, iktidarda hala CHP’nin olduğunu iddia etti.

AKP’li Çamlı’nın konukonuşmasının ilgili bölümü şöyle;

“- 100 senedir diyorum, hala ‘Yok’ diyorlar. Hala daha iktidardalar. Yani iktidarda etkileri var. Bir fikirden, zihniyetten bahsediyoruz. 1950 yılına kadar CHP silahla yönetti bu ülkeyi. 1950’den sonra millet bir tokat vurdu bunlara. Kuruluştan belli o 50 yıl devletin içine onlar sızmış. Bütün bürokrasi onların elinde.

– Siyasette bir Cumhurbaşkanı var, bakanlar var, milletvekilleri var. Bu kötü gidişatta CHP’nin de parmağı var. Ne demek, kesin yahu! Sen bana desen ki ağabey ‘Ben, bu huyumu beğenmiyorum’ vallahi, billahi, tallahi o senin kendini beğenmediğin, kendi ne ait o huyunda bile CHP’nin parmağı var.

– Çünkü bunlar, milletin ahlakını bozdular. İngiliz at arabasına beygir olan insanların torunları bunlar. Bunlar konuşulmuyor.”

Paylaş