Yavaş, Erdoğan’dan sonra Kılıçdaroğlu ile görüştü

Yavaş, Erdoğan’dan sonra Kılıçdaroğlu ile görüştü

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de gerçekleştirdiği görüşmenin ardından CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi.

Bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Beştepe’de görüşen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Genel Merkez’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya geldi. Yavaş, Kılıçdaroğlu’na Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesi hakkında bilgi verdi.

Yavaş- Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinde Ankara’nın sorunları, altyapı projelerini ve Ankaragücü mali sıkıntılarını konuşulduğu açıklanmıştı. Belediyeden yapılan yazılı açıklamada görüşme hakkında şu bilgi paylaşılmıştı:

“Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün Başkanımız Sayın Mansur Yavaş’ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kabul etmiştir. Toplantıda Başkent Ankara’nın kent sorunları, yapılması planlanan projeler ve kimi alanlarda bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılmasına dair başlıklar ele alınmıştır.”

“Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, kentimizin asırlık çınarı MKE Ankaragücü’nün mali sıkıntıları, fuar alanı inşasında yaşanan sorunlar ve Gençlik Parkı’nın yeniden Ankara Büyükşehir Belediyesi’ne devri konularında görüş alışverişinde bulunmuşlardır. Görüşmede Sayın Cumhurbaşkanı’na başta su altyapı ve arıtma projeleri olmak üzere önemli projeler hakkında bilgi verilmiştir. Otobüs kredisi kullanımı, metro projeleri ve yeni yolların açılması gibi başlıklarda ilgili bakanlıklar ve bürokraside yaşanan tıkanmaların aşılması için destek talebinde bulunulmuştur.”

“Başkanımız Sayın Mansur Yavaş, Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a Ankara’nın projelerine ve ihtiyaçlarına olumlu yaklaşımları nedeniyle teşekkürlerini sunarak Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nden ayrılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Paylaş