Pınar Gültekin’in babasından yeni iddia

Pınar Gültekin’in babasından yeni iddia

Pınar Gültekin’in babası canlı yayında, kendisine davadan vazgeçmesi için baskı yapan ismin Süleyman Girgin olduğunu iddia etti.

Baba Gültekin, “CHP’li Süleyman Girgin bana ‘davadan vazgeç’ dedi” şeklinde konuştu. Gültekin, “Davadan vazgeçmeyeceğim” dedi.

Sıddık Gültekin’in açıklamaları şöyle:

“Ayın 23’ünde Muğla milletvekili Süleyman Girgin olduğunu söyledi. Taziye dileklerini iletti. Taziye kelimesinden sonra ‘davadan vazgeç’ dedi bana. Kamu davası devam eder. Biz senin yanındayız ne gerekiyorsa yapacağız dediler.

Karşı tarafın annesinin de CHP ilçe başkanlığında olduğunu biliyorum. Aynı partideler. Söylediğim kelimeler, harfi harfine doğrudur. Aksi ispat edilirse intihar ederim demişim. Kızınız olursa siz kabul eder misiniz? Ben kabul etmedim. Telefonu da olayı da kapattım. Kızımın taziyesi bitti. 20 gün sonra CHP ilçe başkanı Aydın Sadık beyefendi arkadaşlarımı, akrabalarımı devreye soktu. Neyse geldiler. İnanmadım ilk önce.

Sizi kim aradı dedim. Süleyman Girgin dediler. Telefonu çıkart dedim. Çıkardı, beni arayan kişi ile aynı olduğunu gördüm Defalarca beni aradı. Defalarca görüştük. ne kadar para istersen veririz dediler. Davadan vazgeç dediler.

Benim kızıma Muğla’dan iftiralar atıldığı için ben bu davadan vazgeçmeyeceğim. Ben yaşayan bir ölüyüm.

Paylaş