Bahçeli: Muhteşem bir kalkış yaşanacak

Bahçeli: Muhteşem bir kalkış yaşanacak

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, iktidarın ekonomi ve hukuk alanında yapmayı planladığı reformlara destek verdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Bahçeli, “Ekonomide açılan ya da açılacak yeni ufuklarla, demokrasi ve hukuk alanlarında kuvveden fiile geçecek sağlam ve sağduyulu hamlelerle fasit çemberin kırılacağını, muhteşem bir kalkışın yaşanacağını düşünüyorum” dedi.

Konuşmasında “Kavga etmek yerine kucaklaşmanın güzelliğini seçmeliyiz. Değirmen gibi öğütmek yerine dağ gibi birbirimize destek vermeliyiz. Başka bir Türkiye yoktur. Ne yapacaksak, nereye varacaksak, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu ilkelerine bağlı kalarak hareket ederek yapmalıyız” ifadelerini kullanan Bahçeli, CHP’ye sert ifadelerle yüklendi.

Muhalefet partilerinin anayasa hazırlığı yaptığı iddialarına yönelik olarak tepkisini de dile getiren Bahçeli, şunları söyledi:

Zilletin dört temsilcisinin kurulduğu anayasa hazırlık masasını PKK kurmuş, yazım işinin yapılabilmesi için ihtiyaç olan kalem siparişi de FETÖ’ye verilmiştir. Türklüğü anayasadan çıkaracak bir kokuşmuş henüz anasından doğmamıştır. Hadi doğdu varsayalım, o zaman geldiği gibi gitmesi de bizim için şerefli bir vatan vazifesidir.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu “yalancı” olmakla itham eden Bahçeli, şunları söyledi:

Kılıçdaroğlu’nun yalanı meslek haline getirmesi utanç verici bir rezalettir. Kılıçdaroğlu ders alır mı bilemem, ama tavsiyem şu sözün kulağına küpe olmasıdır: Yalanı yalancıyla, yanlışı cahille sakın tartışmayın, çünkü yalancıya gerçeği, cahile doğruyu anlatamazsınız.

Paylaş