Akşener’den Erdoğan’a: Türk genci, önüne öreceğin duvarı sel gibi alıp götürür

Akşener’den Erdoğan’a: Türk genci, önüne öreceğin duvarı sel gibi alıp götürür

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Netflix, YouTube ve Twitter’ı işaret ederek söylediği “Bu tür sosyal medya mecralarının tamamen kaldırılmasını, kontrol edilmesini istiyoruz” ifadelerine tepki gösterdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan Akşener, “Gençleri sosyal medyada kontrol edemiyorlar. Yasaklayacaklarmış. Kendilerine yapılan alçakça bir saldırıyı gündeme getirip algı operasyonu yapmaya çalışıyorlar” dedi.

Twitter’ın AKP örgütleriyle ilişkili olduğunu öne sürdüğü 7 bin hesabı kapatmasını hatırlatan Akşener, şunları söyledi:

Twitter ne yaptı kendilerine ait trol hesapları kapattı. Kendi hesaplarının engellenmesine kızdılar. Bir hafta önce sosyal medyayı öve öve bitiremeyen Sayın Erdoğan, bir hafta sonra “kapatacağız” der miydi? Bu farklı düşünceleri ezerek susturma çabasıdır.

“Tecavüz göndermesi yapanlar serbest ama suçlu Netflix”

Her gün birileri hakarete, iftiraya uğruyor. Küçük ortak her gün öfke krizi geçiriyor. Minik ortak her gün birini hedef gösteriyor. Masum gazeteciler cezaevine konuluyor ama masum kadınlara tecavüz göndermesi yapanlar serbest kalabiliyor. Ama Sayın Erdoğan’a sorarsanız; suçlu Netflix, YouTube, Twitter. Ahmakça tedbirlerle sonuç alamazsın Sayın Erdoğan. Onca kadının yaşadıklarının hakkı senden kalır. Bu zihniyet tek adam rejimlerinin genel tanımını. Dislike yaptılar diye yasak getirmek hep aynı zihniyetin ürünüdür.

Akşener, şöyle devam etti:

Buradan Sayın Erdoğan’ı uyarıyorum; Gençlerin önüne kurulan hiçbir duvar ayakta kalamamıştır. Hele ki Türk genci önüne öreceğin duvarı sel gibi alıp götürür. “Ne yaptım” dediğin gün her şeyi kaybettiğin gün olur, demedi demeyesin.

Paylaş